14 Mayıs 2012 Pazartesi

İlk özel günümüz: "Anneler Günü"

Bitanecik bebeğim,candan ötem,herşeyim Öykü Deren'im 3,5 aylık oldun bile..Ailenin en küçük rolünü kapan meleğim iyiki varsın,iyiki de ben senin annenim.
Dün öyle güzel bir gündü ki...İlk anneler günümdü.
Minik bebeğimin varlığı için bir kez daha şükür ettim.Annelik öyle güzel ki,minik bir cana tüm sevgini şefkatini vermek,onun sevgisini hissetmek paha biçilemez.Sabah uyandığımda gözümün içine bakan,beni her gördüğünde gülen minik kızım seni öyle çok seviyoruz ki..Seni büyütmek senin büyüdüğünü görmek insanın yaşayabileceği en güzel mutluluklardan.
Annemin babamın kızı,Mithat'ın ablası ve Serkan'ın eşi değil aynı zamanda bugüne bugün ÖyküDeren'imin annesiyim ve çok mutluyum.Bu güzel günde bir anne olarak,çok duygulandım.
Sabahtan aile kahvaltısı yaptık.Kayınvalidem,eşimin kız kardeşleri ve biz.Dışarıda kahvaltıya gittik.Kayınvalidemin anneler gününü kutladık beraberce ve onların da benim günümü kutlaması bana kendimi garip hissettirdi.Çok duygulandım ve hala anne olduğuma inanamıyorum.Bu yüce duyguyu iyiki tatmışım diyorum :)
Eşimin anneler günü hediyesi de ayrı bir güzeldi.Bu inceliği düşünmesi beni o kadar mutlu etti ki...Tablet bilgisayarıma kavuştum sonunda :) 
 
Exper Easypad Tablet Bilgisayar'ım

3 yorum:

  1. çOK SAĞLIKLI ÇOK MUTLU BÜYÜYÜN İKİNİZDE:)) ALLAHCC NAZARLARDAN KORUSUN İKİNİZİDE. SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. sağlıklı en güzel anneler günlerine inşallah:))
    Allaah bağışlasın bebeğinizi:)Nazarlardan korusun sizi:))

    YanıtlaSil
  3. vuslat & tenzile ; çok teşekkürler güzel dilek ve düşünceleriniz için !! sevgilerrrr....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...