5 Ocak 2012 Perşembe

Bebişe Hazırlık :)

Şanslı 2012 :)

Dayım'ın minik bebişime yılbaşı hediyesi :)
2012 ye şanslı girmek gerçekten güzel !!
Milli Piyango biletimizden bahsetmeden geçemeyeceğim,4 çeyrek biletimizin 4 üne de bişeyler çıkması minik bebeğimizin şansı diye düşünüyorum :) 2 amorti,2 son rakam da tutsa mutluluk sebebiydi !!
Yılbaşı gecesi, gayet keyifliydi. Dayımlarla beraber girdik 2012 ye. Abartmıyorum 16 kişi beraberdik. Anneannem, dedem, annem, dayım, eşi,2 çocuğu,2 teyzem eşleri çocukları derken kalabalık bir yılbaşı gecesi oldu. Hediye çekilişimizde çok eğlenceli geçti. Ben Elif, Metehan ve dedem e hediye aldım.Elif’e sevdiği renklerden bir hırka ve çeşitli tokalar aldım.Minik Metehan’a hayvanları çok sevdiği için Hayvan çiftliği aldım.Dedem’ e de kışlık bir kazak aldım.Gece tam 12’de verdik hediyelerimizi birbirimize.Geçirdiğim güzel yılbaşı gecelerindendi.Dayım’da benim minik bebişime mor renkli bir elbise almıştı çok ama çok beğendim.Geceleyin 16 kişinin birbirine hediye verişi,eğlenmemiz gayet hoş oldu.

                Bebişim daha doğmadan anneannesi,teyzeleri hırkalarını hazır ettiler :)

Teyzemlerle birlikte tombala da oynadık.Çok da şanslıydım 4 sefer de hepsinde ben tombala yaptım.Minik bebişim hem piyangoda hem şans oyunlarında gayet şanlı bir kız,şansını bana da yansıttı o gece :) Gece 5 e kadar uykusuz,bol sohbetli ve eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirdik.
Teyze bol olduğu için,daha doğum yapmadan bebeğimin hırkaları,yelekleri,battaniyesi hazır durumda,bazılarının fotoğraflarını da çektim,o minik şeylere baktıkça insan gerçekten çok mutlu oluyor.


           Bebişin cibinliğine yeşil kelebekler ve çiçekler buldum gayet güzel oldular !!
                                        Bebişin alt değiştirme minderi :)

Bebişi kucağımıza almamıza artık sayılı günlerimiz var.Rutin doktor muayeneleri devam ediyor.Artık haftada bir gidiyorum doktor muayenelerime.Tatlı minik 02 Ocak Pazartesi günündeki muayenesinde 2800 gr dı.Doktorun sağlığı gayet iyi demesi insanın içini rahatlatıyor,her doktor muayenesinde her annenin bunu merakla beklediğine eminim.
Nts’ye de girdim,kalp atışları da normal çıktı.Beni üzmedi bebiş, hamileliğim boyunca…Rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür.Doktorum doğum kanalına da indiğini söyledi.Sanırım normal doğum olacak hayırlısıyla.İlk zamanlar bu durum beni merak içine sokuyordu ancak onu kucağıma almayı düşündükçe yendim bu stresimi…Kan tahlili sonucumda biraz kansızlık olduğunu söyledi doktorum, Kan ilacı kullanıyorum şuan.Pekmez,kuru üzüm takviyesi de alıyorum.Doğum da kan değerleri çok önemli çünkü.Bebeğin beklenen doğumunda internetteki hesaplamaya göre 37 hafta 6 günlük görünüyor ,ancak doktorumun belirttiğine göre 37 haftalık şuanda.Zaten internetteki hesaplama da 5 günlük fark olabileceği belirtilmiş.Artık minik bebişimiz biliyordur ne zaman doğacağını...
Doğum çantasını bile hazır ettik.   Her an beklemedeyiz,heyecanla !!...

2 yorum:

  1. allah saglık ve huzurla dunyaya gelmensı nasıp etsın ınsallah....annecıgının ve teyzenlerın ellerıne emegıne saglık cok tatlılar..uykudan uyanında hopp sırtına tak rahat et:)

    YanıtlaSil
  2. Oyyy maşAllah ,ne şanslıymış bebişimiz:)
    Herdaim şansı bol olsun inşAllah..
    O ciciler de nasıl güzeller öyle,hepsi birbirinden sevimli,güle güle giysin minik prenses..
    Bundan böyle takipteyim :)
    Ben de beklerim..
    Bebişin pamuk yanakların öperim :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...