14 Eylül 2012 Cuma

bebikle ilk tatil :)

                                      Öykü Deren Ayvalık'ta
Bu yıl ki tatilimiz bizim için çok farklı,eğlenceli ve güzel geçti.Çünkü minik kızım aramızdaydı ve onunla çok keyifli anlar yaşadık.Denize girdik,güneşlendik,dinlendik,miniğimizi bolca gezdirdik,bolca fotoğraf çekindik.
ben güneşleniyorum :))
O buz gibi suyu olan Sarımsaklı Plajı'nda bile miniğim hiç ağlamadan girdi.Denizi çok sevdi.Küçüklüğümün tatil Beldesi olan Ayvalık'a minik kızımla gitmek nasip oldu çok şükür.Zaten tatile çok ihtiyacımız vardı bu yıl.Kışın uzun geçmesi ve bebeğimizin kış döneminde doğması nedeniyle genelde kapalı kalmıştık.Bu sebeple acısını çıkardık.
artık bahçeden şeftali topluyoruz :))
Öykü Deren & Büyükannesi
Ayvalık'ta bebişle ilk bayram günümüz :)
Yazlıkta 15 gün kaldık.Minik bebeğim yazlıkta dedesiyle beraber bahçeden şeftali bile topladı.Yazlıkta ki salıncakta uyumak en sevdiği şeydi.Öykü Deren'im ilk bayramını da Ayvalık'ta dedesi ve büyükannesiyle beraber  kutlamış oldu.
Hem ilk tatil hem ilk bayramını orda geçirmek gerçekten güzeldi.Ayvalı'ta bayram zaten daha bir güzel geçiyor.3 yıldır Ramazan Bayramını orda kutluyorduk.Bu sene miniğimizde bize eşlik etmiş oldu.Bayram bitiminde amcamın kızlarıda yazlığa geldiler.
                                 minik kuzenler Ayvalık'ta :))
Öykü Deren & Furkan & Arda
Minikler,biz,eşlerimiz,dedem,babaannem kalabalık ve güzel bir tatil yapmış olduk.Yazlık 3 katlı olduğu için barınmak çok da sorun değildi.Denize girdik,gezdik,çocuklarla bolca eğlendik
miniğim salıncakta uyumaya bayıldı :)
market sepetindeyim :)
                                                  yazlık terasından...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...