19 Nisan 2012 Perşembe

Bebişin küçük tırnakları :)

Minik kızımın şirin elleri :)
Güzel miniği Öykü Deren'im 2 ay 22 günlük oldu bile...
Onunla vakit geçirmek,eğlenmek,konuşmak öyle güzel ki...Minik yavrumuzun tırnak kesme mevzusu ise sadece uykuda olabiliyor.Öyle hareketli ki,elleri bacakları ayrı oynuyor tatlı kızımın.Bu sebeple bizde çareyi uykuda kesmekte bulduk.
bu küçük elleri yiyesim varrrr !!
Yine eldiven takıyoruz ellerine, çünkü yüzüyle çok oynadığı için çiziyor yüzünü.Tırnaklarını ben dayanamadığım için babası kesti.Törpü de yapsak yine takıyoruz eldivenlerini,oyun oynarken çıkartıyoruz sadece.Miniğim zaten şapka ve eldiven takmayı fazla sevmiyor :)

4 yorum:

  1. Bebekler hem Hz.Hizir a.s hemde Hz.Mehdi a.s Makaminda Cok degerlidir ve Bebekler daima Melekler tarafindan Koruma altindadir 6 Büyük Melek ile Büyüme gösterirler..(ELMALI ALI)

    “Çocuklarınıza gereken ikramı yapın ve terbiyelerini güzel yapın.” Kütüb-i Sitte, cilt: 17, sayfa: 473, Hadis No: 7091.

    -)"Allah’tan korkun ve çocuklarınız arasında adâleti gözetin.” Buhârî, Hîbe, 12-13. TDV İslam Ansiklopedisi, c: 8, s: 356.

    -)"Bir kimse, bir çocuğa, gel sana şunu vereceğim der ve sonra da vermezse, bu (sözü) bir yalandır.” Seçme Hadisler; 40/50. (Ahmed İbn-i Hanbel’den)

    -)“(Anasından) doğan her çocuk (İslâm) dini üzerine doğar. Ebeveyni (Mûsevî ise) onu yahudileştirir; (Nasrânî ise) onu hıristiyanlaştırır, (müşrik ise) onu müşrik yapar. Ashab-ı kiram tarafandan:
    - Ey Allah’ın Resûlü! Ya, kendisine böyle bir telkinde bulunulmadan ölen çocuk (ne olacak)? denildi. Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz:
    - “Onların (büyüdüklerinde neyi) yapacaklarını Allahu Teâlâ daha iyi bilendir.” buyurdu. 40x40; 423/17. (Tuhfetü’l-Ahvezî, c: 6, s: 344)

    YanıtlaSil
  2. İçinin güzellikleri, en saf en temiz duygularının o şirin gülümsemenin birleşimi doğaüstü birşey Allah bize bağışlasın. Eşin

    YanıtlaSil
  3. Babası; bu yorum beni öyle duygulandırdı ki,ve benim için çok anlamlı,hayatımda iyi ki varsınız !! ne kadar şükür etsem az !!!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...