14 Eylül 2012 Cuma

Heey millett bebegimin Dişi çıktı :)

Sonunda kızımın da küçücük bir incisi oldu :)
 Nasıl çıktığını anlamadık bile.Hep korku içerisindeydim,acaba diş çıkarırken nasıl olacak canı yanacak mı diye fakat anlamadan çıktı minik bir inci :) Tatil dönüşümüzde elimi hep ağzına götürüyor ve hep dişliğini istiyordu.Elime sert bir şey geldi şaşırmıştım hatta bir şey yuttu sandım ve bir baktım ki orada tatlı bir diş çıkmış :)
İşte bebeğimin o tatlı incisi :)
 Bir anne olarak mutluluk verici bir şeydi !!
Öyle mutlu oldum ki...
Şuan güldüğünde bile görünüyor küçücük tatlı bir diş
Darısı tüm bebiklerin başına,umarım bizimki gibi sorunsuz en az acısız şekilde olur!!
Şuan bebeğim 7 buçuk aylık bu diş mevzumuz aslında 6,5 aylıkken gerçekleşti ben bloguma geç dönüş yaptığım için şimdi yazabildim

minigiimiz bölgeler arası gezide :)

Ayvalık tatili bitiminde Kardeşimin asker yemin törenine katıldık.
Eşim,ben minik bebeğimiz,dedem,babaannem hep birlikte Samsun'a geçtik.Orada aile dostumuzun evinde kaldık ve ertesi gün Samsun Esentepe Kışla'sında ki kardeşimin askeri yemin törenine geçtik.
Öyle duygulu anlar yaşadık ki,o askeri elbiseyi giyip kardeşimi karşımızda gördüğümüzde zaten gözyaşı dökmemek çok zordu.Yemin töreninde de tüm askerlerimizi görmek duygulu anlar yaşattı bize.Kardeşime askerlik çok yakışmıştı.Piyade Çavuşumuz kısmetse kısa dönem askerlik yapacak.Onu o kadar çok seviyoruz ki,asker kıyafetleriyle gördüğümüzde onunla bir kez daha gurur duyduk.Yemin töreninin ardından Mersin'e geçtik ustabirliğine teslim ettik kardeşimi.
Minik bebeğim bu sayede bölgeler arası bir gezi yapmış oldu :) 
İç Anadolu,Ege Bölgesi,Karadeniz ve Akdeniz Bölgesi'nde bulunmuşluğu vardır benim kızımın :)
Allah'ım tüm askerlerimizi,ordumuzu korusun...
Tüm Mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler nasip etsin inş...
          Samsun Esentepe Kışlası Askeri Yemin Töreni'nden
Sizlerle GURUR duyuyoruz !!

bebikle ilk tatil :)

                                      Öykü Deren Ayvalık'ta
Bu yıl ki tatilimiz bizim için çok farklı,eğlenceli ve güzel geçti.Çünkü minik kızım aramızdaydı ve onunla çok keyifli anlar yaşadık.Denize girdik,güneşlendik,dinlendik,miniğimizi bolca gezdirdik,bolca fotoğraf çekindik.
ben güneşleniyorum :))
O buz gibi suyu olan Sarımsaklı Plajı'nda bile miniğim hiç ağlamadan girdi.Denizi çok sevdi.Küçüklüğümün tatil Beldesi olan Ayvalık'a minik kızımla gitmek nasip oldu çok şükür.Zaten tatile çok ihtiyacımız vardı bu yıl.Kışın uzun geçmesi ve bebeğimizin kış döneminde doğması nedeniyle genelde kapalı kalmıştık.Bu sebeple acısını çıkardık.
artık bahçeden şeftali topluyoruz :))
Öykü Deren & Büyükannesi
Ayvalık'ta bebişle ilk bayram günümüz :)
Yazlıkta 15 gün kaldık.Minik bebeğim yazlıkta dedesiyle beraber bahçeden şeftali bile topladı.Yazlıkta ki salıncakta uyumak en sevdiği şeydi.Öykü Deren'im ilk bayramını da Ayvalık'ta dedesi ve büyükannesiyle beraber  kutlamış oldu.
Hem ilk tatil hem ilk bayramını orda geçirmek gerçekten güzeldi.Ayvalı'ta bayram zaten daha bir güzel geçiyor.3 yıldır Ramazan Bayramını orda kutluyorduk.Bu sene miniğimizde bize eşlik etmiş oldu.Bayram bitiminde amcamın kızlarıda yazlığa geldiler.
                                 minik kuzenler Ayvalık'ta :))
Öykü Deren & Furkan & Arda
Minikler,biz,eşlerimiz,dedem,babaannem kalabalık ve güzel bir tatil yapmış olduk.Yazlık 3 katlı olduğu için barınmak çok da sorun değildi.Denize girdik,gezdik,çocuklarla bolca eğlendik
miniğim salıncakta uyumaya bayıldı :)
market sepetindeyim :)
                                                  yazlık terasından...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...